תפוחי אדמה חדשים עם קטשופ צ'יפוטלה
תפוחי אדמה חדשים עם קטשופ צ'יפוטלה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 237 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שיני שום, עגבניות מיובשות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): קטשופ צ' יפוטלה, קטשופ צ'יפוטלה, ו קטשופ צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על עגבניות מיובשות, ושוקעים עד לריכוך (כ -20 דקות); לנקז ולשטוף. שים תפוחי אדמה חדשים בסיר גדול, עמוק; לכסות עם מים קרים.
מוסיפים מלח; מביאים לרתיחה. המשך רותחים עד תפוחי אדמה נעשים (כ 20 דקות). שים שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום; מבשלים עד רך מאוד (כ 5 דקות).
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לשים במעבד מזון עם עגבניות מנוקזות, חומץ בלסמי, וצ 'יפוטלה צ' ילה עם adobo. טהור עד חלקה, הוספת מים קצת בכל פעם כדי להגיע עקביות של קטשופ.
מסננים תפוחי אדמה היטב; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים.
מגישים תפוחי אדמה עם קטשופ ותנור מצופה-דגים "מטוגנים".