קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה חקלאיים

תפוחי אדמה חקלאיים
תפוחי האדמה בחווה של פארמר עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, דגני קורנפלקס, רוטב סלט שמנת החווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שוק האיכרים עוטפת טונה חריפה עם תוצרת בית צ'יפוטלה חוות יוגורט יווני, תפוחי אדמה בחווה, ו תפוחי אדמה בחווה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מזלג מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, וחותכים לחתיכות, משאירים את העורות.
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בינתיים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד משחימים ופריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לנקז, ולהניח בצד.
5
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה משומנת 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, רוטב חווה, פטרוזיליה, וגבינת צ ' דר 3/4 כוס. להתפורר בבייקון ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
רוטב ראנץרוטב ראנץ
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את תפוחי האדמה בתבנית האפייה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את פירורי cornflake, חמאה מומסת וגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים באופן שווה על החלק העליון של התבשיל.
8
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד החלק העליון של התבשיל הוא השחמה ופריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות