תפוחי אדמה חקלאיים
תפוחי האדמה בחווה של פארמר עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, דגני קורנפלקס, רוטב סלט שמנת החווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שוק האיכרים עוטפת טונה חריפה עם תוצרת בית צ'יפוטלה חוות יוגורט יווני, תפוחי אדמה בחווה, ו תפוחי אדמה בחווה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מזלג מכרז, על 15 דקות.
מסננים, וחותכים לחתיכות, משאירים את העורות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בינתיים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד משחימים ופריך.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה משומנת 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, רוטב חווה, פטרוזיליה, וגבינת צ ' דר 3/4 כוס. להתפורר בבייקון ומערבבים.
יוצקים את תפוחי האדמה בתבנית האפייה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את פירורי cornflake, חמאה מומסת וגבינה שנותרה.
מפזרים באופן שווה על החלק העליון של התבשיל.
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד החלק העליון של התבשיל הוא השחמה ופריך.