תפוחי אדמה מוקצפים זהב יוקון
תפוחי אדמה מוקצפים זהב יוקון יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם עירית, תפוחי אדמה זהב יוקון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה מרוסקים יוקון זהב, פירה זהב יוקון, ו גראטן של תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מכרז, על 25 דקות.
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה לסיר. מבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה, רועד את הסיר כדי לייבש את תפוחי האדמה.
בסיר גדול, להמס את החמאה בשמנת. עבודה על הסיר, להעביר את תפוחי האדמה החמים דרך ricer או טחנת מזון. מערבבים עם כף עץ עד אור ורך. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעירית.