תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה מוקרמים הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בקמח, חרדל ופלפל; מבשלים ומערבבים 1 דקות. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב; לבשל 3 עד 5 דקות. עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1-1/2 כוסות גבינה ובצל; לבשל 2 עד 3 דקות. עד גבינה מותכת, ערבוב לעתים קרובות.
שכבה תפוחי אדמה ורוטב גבינה לסירוגין 2-qt. תבשיל ריסס עם ספריי בישול, שהסתיים ברוטב גבינה.
אופים 1-1 / 4 שעות או עד תפוחי אדמה במכרז.
מפזרים גבינה נותרת; אופים 5 דקות. או עד שנמס.