קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

תפוחי אדמה מוקרמים עם ערער

תפוחי אדמה מוקרמים עם ערער

הוראות

1
טוחנים היטב גרגרי ערער במטחנה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד שמנת, חמאה, 1 1/4 כפיות ערער הקרקע (להשליך שארית), מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב. לקלף תפוחי אדמה לחתוך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מקפלים פרוסות תפוחי אדמה לתוך תערובת שמנת ולהעביר לתבנית אפייה, מתפשט באופן שווה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד תפוחי אדמה הם רכים מאוד, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
3
מטאטא Preheat.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר לסכל תפוחי אדמה מטגנים 2 עד 3 אינץ ' מחום עד הזהב, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
* זמין בסעיף התבלינים של כמה supermakets.
7
*Available in the spice section of some supermakets.