קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בסגנון קולומביאני (Papas Rellenas Colombianas)

תפוחי אדמה ממולאים בסגנון קולומביאני (Papas Rellenas Colombianas)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ממולאים בסגנון קולומביאני (Papas Rellenas קולומביאנית). מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 10 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 675 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. עם כפית מתכונים דומים: Rellenas Papas קולומביאני (כדורי תפוחי אדמה ממולאים), Papas Rellenas Al Horno (תפוחי אדמה ממולאים בתנור) - Src Post, ו תפוחי אדמה מבושלים בסגנון קולומביאני (Papas Chorreadas).

הוראות

1
לקלף את תפוחי האדמה לחתוך אותם לחתיכות, לשים אותם בסיר בינוני לכסות עם מים ¼ כפית של מלח.מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד מזלג מכרז על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את תפוחי האדמה ומחית עם מזלג או מועך ולהניח בצד.הכן את המילוי, במחבת רוטב גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני ולהוסיף את הבצל, עגבניות, בצל ירוק, שום, כמון, azafran, פלפל ומלח. מבשלים במשך 5 דקות או עד הבצלים שקופים, מוסיפים את הבשר ומבשלים ערבוב מדי פעם על 10-15 דקות. להפריש ל cool.In קערה בינונית מניחים את כל חומרי הבלילה ומקציפים עד חלקה ומניחים בצד.מחלקים את מחית תפוחי האדמה לתוך 10 מנות בגודל שווה, על 1/3 כוס כל אחד, וליצור כל חלק לכדור על ידי גלגול בין כפות הידיים. להשתטח לקציצות ולמקם 1 ½ כפות של המילוי במרכז כל אחד. לעצב את תערובת תפוחי אדמה עם מילוי לתוך כדורים כדי לצרף את המילוי לחלוטין.ממלאים סיר כבד גדול בשמן צמחי וחום מעל חום בינוני גבוה עד 360 ° F. טובלים את תפוחי האדמה הממולאים לתוך הבלילה ומניחים אותם בזהירות בשמן החם ומטגנים במשך כ 4 דקות או עד הזהב, מתהפך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
כמוןכמון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר
3
הסר את תפוחי האדמה מן השמן באמצעות כף מחורץ לנקז בצלחת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם Ají.