תפוחי אדמה ממולאים בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ממולאים בצל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף ללא מלח, חלופת קרם ללא שומן, התאדה חלב דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בצל צרפתי, בצל ממולאים עוף צלוי עם תפוחי אדמה, ו Fetan ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל.
הוראות
לשטוף תפוחי אדמה; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד הסוף.
חותכים רצועה באורך 1 אינץ ' מלמעלה של כל תפוח אדמה; בזהירות לגרוף את עיסת, משאיר פגזים שלמים. עיסת מחית בקערה גדולה, ולהניח בצד.
מערבבים מרק, בצל ושום בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, עד כל הנוזל הוא התאדה.
שלב עיסת תפוחי אדמה, תערובת בצל, שמנת חמוצה, חלב ופלפל; מערבבים היטב. מערבבים בגבינת צ ' דר ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים.
שלב הנותרים 1 כף גבינת פרמזן, פירורי לחם, ושאר החומרים; מערבבים היטב.
מפזרים תפוחי אדמה באופן שווה עם תערובת פירורי לחם ואופים, שנחשפו, ב 375 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.