אפל גבינה עוטפת
עטיפות גבינת תפוחים עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קינמון הקרקע, תפוחים טארט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 26%, המנה הזו די גרועה. נסו אפל גבינה עוטפת, אפל עוטפת, ו קינמון תפוח עוטף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה; מערבבים פנימה סוכר חום עד להמסה.
מוסיפים את התפוחים, הצימוקים, הקינמון ואגוז המוסקט. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתפוחים רכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מגניב מעט.
מניחים כל טורטיה על 12 אינץ'. חתיכת ריבוע של נייר. למעלה עם כ 1/4 כוס תערובת תפוחים; מפזרים גבינה. מקפלים פנימה דפנות הטורטייה ומגלגלים. עוטפים בנייר כסף.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד לחימום.
שלב סוכר וקינמון; מפזרים מעל עטיפות.
מגישים חם עם ציפוי מוקצף.