תפוחי אדמה ממולאים ברוקולי
ברוקולי ממולא תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פימינטוס, ברוקולי עמק חתכים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו תפוחי אדמה ממולאים ברוקולי, תפוחי אדמה ממולאים ברוקולי, ו טנדורי ברוקולי ממולא תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. לגרוף פנימה לתוך קערה בינונית, עוזב קליפה דקה. מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לא גושים להישאר.
הכה ביוגורט, בצל, מלח ופלפל עד אור ורך. מערבבים בברוקולי ופימינטוס. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת פירה.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F.
אופים חשפו כ -10 דקות או עד חם.