תפוחי אדמה ממולאים ירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו תפוחי אדמה ממולאים בירקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 610 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 2 . זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם לבבות ארטישוק במרינדה, ברוקולי, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 51%. הציון הזה די טוב. פיתות ירקות ממולאות, עגבניות ממולאות ירקות, ו קישואים ממולאים בירקות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה על צלחת חסינת מיקרוגל; פירס מספר פעמים בעזרת מזלג. מיקרוגל על גבוה במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. מוציאים את העיסה מכל אחד מהם ומשאירים קליפה דקה.
בקערה מועכים את העיסה בשמנת חמוצה. מערבבים פנימה את הגבינה, הברוקולי, הארטישוק, הבייקון, מלח השום ופלפל הלימון. כף לקליפות תפוחי אדמה. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 1-2 דקות או עד לחימום.