תפוחי אדמה מסולסל אנד פרנקס
המתכון של תפוחי אדמה מסולסל אנד פרנקס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בתוך כשעתיים ו-5 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 470 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, חלב, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע הפסחא שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה טוב. תפוחי אדמה מסולסלים בניחוח טימין , תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) ותפוחי אדמה ברבנט אפויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
מניחים מחצית מתפוחי האדמה בתוך 2-Qt משומן. צלחת אפייה; מעל חצי מהרוטב. מסדרים נקניקיות מעל הרוטב. למעלה עם יתרת תפוחי האדמה והרוטב.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 1-1/2 שעה או עד שמבעבעים ותפוחי האדמה רכים. חושפים ואופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה.