קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה מסולסלים

תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לך פלפל, מלח כשר, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש העליון. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את חצי חצי, שום, מלח, פלפל, טימין בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי. לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ולהוסיף אותם לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, מקפלים בעדינות את תפוחי האדמה לרוטב מדי פעם (זה עוזר תפוחי אדמה לחמם באופן שווה), על 20 דקות בסך הכל.באמצעות כפית מחוררת, להעביר חצי תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה ולסדר אותם בשכבה אפילו. מפזרים באופן שווה חצי מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מעבירים את תפוחי האדמה הנותרים למנה, מסדרים אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
יוצקים את תערובת חצי וחצי מהסיר על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מפזרים את החצי הנותר של הגבינה ומפזרים את חתיכות החמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים חשופים עד תפוחי האדמה הם מאוד מכרז ואת החלק העליון של התבשיל הוא חום זהוב כהה מבעבע, על 1 שעה (לכסות את המנה עם נייר אם העליון מתחיל לקבל חום מדי).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר מתלה חוט ולתת לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה