תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לך פלפל, מלח כשר, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש העליון. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מניחים את חצי חצי, שום, מלח, פלפל, טימין בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי. לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ולהוסיף אותם לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, מקפלים בעדינות את תפוחי האדמה לרוטב מדי פעם (זה עוזר תפוחי אדמה לחמם באופן שווה), על 20 דקות בסך הכל.באמצעות כפית מחוררת, להעביר חצי תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה ולסדר אותם בשכבה אפילו. מפזרים באופן שווה חצי מהגבינה.
מעבירים את תפוחי האדמה הנותרים למנה, מסדרים אותם בשכבה זוגית.
יוצקים את תערובת חצי וחצי מהסיר על תפוחי האדמה.
מפזרים את החצי הנותר של הגבינה ומפזרים את חתיכות החמאה על גבי.
אופים חשופים עד תפוחי האדמה הם מאוד מכרז ואת החלק העליון של התבשיל הוא חום זהוב כהה מבעבע, על 1 שעה (לכסות את המנה עם נייר אם העליון מתחיל לקבל חום מדי).
הסר מתלה חוט ולתת לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.