תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1988 קלוריות. אם יש לך פלפל, חמאה, איטלקית* חמש גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי האדמה והבשר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; לבשל 8 דקות. או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. תערובת בקמח; לבשל ומערבבים 1 דקות. בהדרגה מערבבים במרק; לבשל 5 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1 כוס גבינה מגוררת ופלפל; מבשלים ומערבבים 1 דקות. או עד גבינה מותכת.
שכבה תפוחי אדמה לסירוגין עם רוטב גבינה ב 2-qt. תבשיל ריסס עם ספריי בישול, שהסתיים ברוטב. למעלה עם שאריות גבינה גרוסה ופרמזן; כיסוי.
אופים 1-1 / 2 שעות או עד תפוחי אדמה הם במכרז העליון הוא חום זהוב, חושף במשך 15 דקות האחרונות.