תפוחי אדמה מסולסלים
תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 286 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תערובת ציפוי עוף מטוגן, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור חג הפסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי האדמה והבשר המסולסלים של אמא, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על אש בינונית מכסים תפוחי אדמה במים ומבשלים עד שהם כמעט רכים; מסננים.
בינתיים מבשלים בייקון ובצל במחבת על אש בינונית.
מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
מוסיפים תערובת ציפוי, מלח וחלב לטפטופים שמורים; מבשלים עד להסמכה. מקפלים תפוחי אדמה לתערובת בייקון.
מעבירים לכלי תבשיל 3 1/2 ליטר משומן ואופים, מכוסה, בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות.
הסר את המכסה, הדף עם גבינה ואופים עוד 15 דקות, או עד הגבינה נמסה.