תפוחי אדמה מסולסלים לעולם לא נכשלים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה מסולסלים לעולם לא להיכשל. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תפוחי אדמה מסולסלים ללא כישלון, תפוחי אדמה קלויים ללא כישלון (3 מרכיבים) , ו ללא כישלון חותכים עוגיות סוכר עם ציפוי ללא כישלון עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון קטנה ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים גבינה עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים מחצית מתפוחי האדמה ב-1-1/2 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; שכבה עם מחצית מרוטב הבצל והגבינה. חזור על שכבות.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע ותפוחי אדמה רכים.