קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות19
מגזין

תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון

תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, חלב, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוחי אדמה עם בייקון, תפוחי אדמה מטוגנים בייקון צ'דר, ו בייקון & תפוחי אדמה מסולסלים מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פרוסות מתחילות חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מעבירים בייקון מבושל חלקית לתחתית מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להקציף חלב וקמח יחד בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שכבה על שליש מתפוחי האדמה מעל הבייקון, ואחריו חצי הבצל וחצי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
פזר רבע מגבינת הצ ' דר על ירך החזיר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
יוצקים שליש מתערובת החלב על הגבינה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
9
חזור על השכבות של תפוחי אדמה, בצל, בשר חזיר, גבינת צ ' דר, תערובת חלב, מלח, ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מסדרים את השליש האחרון של תפוחי אדמה במחבת הקלייה; יוצקים הנותרים תערובת חלב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
לפזר את גבינת צ ' דר הנותרים על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
מכסה מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה רכים, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה