תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, חלב, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוחי אדמה עם בייקון, תפוחי אדמה מטוגנים בייקון צ'דר, ו בייקון & תפוחי אדמה מסולסלים מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פרוסות מתחילות חום, כ 5 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מעבירים בייקון מבושל חלקית לתחתית מחבת צלייה גדולה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף חלב וקמח יחד בקערה; להפריש.
שכבה על שליש מתפוחי האדמה מעל הבייקון, ואחריו חצי הבצל וחצי החזיר.
פזר רבע מגבינת הצ ' דר על ירך החזיר.
יוצקים שליש מתערובת החלב על הגבינה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
חזור על השכבות של תפוחי אדמה, בצל, בשר חזיר, גבינת צ ' דר, תערובת חלב, מלח, ופלפל שחור.
מסדרים את השליש האחרון של תפוחי אדמה במחבת הקלייה; יוצקים הנותרים תערובת חלב על גבי.
לפזר את גבינת צ ' דר הנותרים על תערובת תפוחי אדמה.
מכסה מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה רכים, כ 2 שעות.