תפוחי אדמה מסולסלים פשוטים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מסולסלים פשוטים. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 150 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה russet, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים פשוטים, תפוחי אדמה ובשר חזיר, ו תפוחי אדמה דל שומן מסולסלים.
הוראות
מקם מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 425 מעלות F. בנדיבות מברשת מחבת גדולה עם חמאה, ולאחר מכן לשפשף עם השום.
מחממים את המחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי מתפוחי האדמה, מפזרים 3/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן מסדרים את תפוחי האדמה הנותרים על גבי.
מפזרים 3/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את המרק וחלב על תפוחי האדמה, ולאחר מכן מוסיפים את אגוז מוסקט ועלי דפנה; מבשלים 3 דקות.
בנדיבות מברשת צלחת אפייה רדודה עם חמאה להחליק את תפוחי האדמה לתוך המנה; לארגן עם מזלג,אם תרצה. (אם המחבת שלך היא avenproof, אתה יכול לדלג על שלב זה ולאפות את תפוחי האדמה ממש במחבת.)
נקד את תפוחי האדמה בחמאה חתוכה ומפזרים את הגרייר.
אופים עד הזהב, על 25 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה. השליכו את עלי המפרץ.
צילום באדיבות אנה וויליאמס