תפוחי אדמה מרווה מוקרמים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה מרווה מוקרמים יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, תפוחי אדמה חלודים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תפוחי אדמה מרווה מוקרמים, גבינה פרושוטו תפוחי אדמה מרווה מוקרם, ו Gratin מרווה אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 8 על ידי תבשיל 8 אינץ ' באמצעות 1 כף של החמאה.
בסיר, מוסיפים את השמנת הכבדה, 1/2 כפית מלח ועלים מרווה. להביא מבשלים תלול במשך 10 דקות. בעודם מציצים, מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה בעובי 1/8 אינץ ' על מנדולינה. מתחילים להניח את תפוחי האדמה על החלק התחתון של המנה מוכנה, חופפים כל פרוסה בחצי. כאשר השכבה הראשונה של תפוחי אדמה הושלמה, העונה עם מלח, פלפל קאיין, ומפזרים שליש הגבינה. חזור על שתי פעמים נוספות, המסתיימות בשכבה סופית של תפוחי אדמה בלבד.
מסננים את השמנת הכבדה וזורקים את המרווה.
יוצקים את השמנת הכבדה על התבשיל, לחיצה על תפוחי האדמה למטה. נקודה 2 כפות הנותרים חמאה בחתיכות באופן שווה על החלק העליון של תפוחי האדמה. מכסים בנייר אלומיניום ומניחים בתנור, מורידים את הטמפרטורה ל-350 מעלות F.
אופים, מכוסה, במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות יותר.