תפוחי אדמה מרוסקים תלת-צבעים
תפוחי אדמה מרוסקים תלת צבע יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1387 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי דפנה, גרידת לימון, parmigiano reggiano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רוזמרין קלוי ירקות חורף עם תפוחי אדמה תלת צבע, תפוחי אדמה מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה, שום ועלי דפנה בסיר גדול ומכסים במים קרים על ידי סנטימטר בערך.
מוסיפים קצת מלח, ואז מכסים עם מכסה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג יכול בקלות לחדור את העור, 15 עד 20 דקות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מסננים את תפוחי האדמה ולהחזיר אותם לסיר עם השום (הקפד להשליך את עלי המפרץ).
מוסיפים את השמן והחמאה ומפזרים מלח ופלפל. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לרסק את תפוחי האדמה לתוך תערובת עבה.
מורחים את תערובת תפוחי האדמה בשכבה זוגית בתבשיל גדול או צלחת גראטן. מתבלים את תפוחי האדמה שוב במלח ופלפל, טפטוף עם שמן נוסף ומפזרים את הפרמזן מעל.
אופים את תפוחי האדמה עד קרום פריך, זהב צורות על גבי, 35 עד 45 דקות. שמנת חמוצה נקודה על פני החלק העליון ומקשטים עם שמיר, עירית וגרידת לימון בזמן חם.