תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה
תפוחי אדמה הודיים מתובלים אנה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 248 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, חמאה, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה, בטטות אנה עם גי מתובל, ו Pommes אנה (תפוחי אדמה אנה).
הוראות
מחממים לתנור עד 450 ° f. פורסים תפוחי אדמה דק על עובי 1/8 אינץ ' באמצעות מנדולינה או מעבד מזון. ללטף את פרוסות תפוחי האדמה יבש עם מגבת.
בקערה קטנה, לשלב את המלח, פלפל ואת מסאלה garam. בקערה קטנה אחרת, יש את החמאה המומסת מוכנה עם מברשת מאפה. הכינו את כל המרכיבים ליד הכיריים.
מחממים מחבת חסינת תנור בגודל 8 או 9 אינץ ' (או מחבת ברזל יצוקה מתובלת היטב) על אש בינונית. כף 2 1/2 כפות חמאה למחבת ומערבלת למעיל.
להניח שכבה של תפוחי אדמה, חופף מעט כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת בצורה מעגלית, קונצנטרית.
מברשת עם חמאה מעל ומתבלים עם קמצוץ של תערובת מלח/פלפל / תבלינים. חזור על הוספת שכבות של תפוחי אדמה, תערובת חמאה ותבלינים עד שהשתמשת בכל תפוחי האדמה. על גבי השכבה האחרונה של תפוחי אדמה, מברשת עם חמאה בפעם האחרונה. בשלב זה, השכבה התחתונה צריכה להיות עסוקה טחינה.
בזהירות לכסות את המחבת בחוזקה עם מכסה או נייר כסף ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, עד תפוחי האדמה משחימים יפה פריך על גבי ותפוחי האדמה מבושלים דרך במרכז.
הסר מהתנור. במידת הצורך, השתמש במרית כדי לשחרר את הקצוות ואת השכבה התחתונה מהמחבת. אם אתה רוצה לשרת את תפוחי האדמה במחבת ליד השולחן, להשתמש חותך פיצה או זוג מספריים מטבח לחתוך 6-8 פרוסות משולשות (כמו פיצה). או שאתה יכול להפוך את עוגת תפוחי האדמה שלך על צלחת גדולה ולהגיש במהופך!