תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם מטבל צ'יפוטלה
תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם מטבל צ'יפוטלה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח, שמן צמחי, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם זיגוג תפוזים-צ'יפוטלה, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם חמאת ליים דבש Chipotle, ו צ'יפוטלה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מטבל: מחית את כל החומרים במעבד מזון עד חלקה, עם כתמים אדומים וירוקים עדיין גלוי. כיסוי וצינה.
הפוך תפוחי אדמה מתוקים: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; להוסיף פלחי תפוחי אדמה. לבשל במשך 5 דקות.
מסננים על מגש מרופד נייר מגבת; יבש טפיחה.
בואו מגניב. מחממים גריל בינוני. סורג שמן.
לזרוק טריזים תפוחי אדמה עם שמן; מפזרים מלח שום. גריל תפוחי אדמה, פונה לעתים קרובות, עד רק מכרז מעט חרוך, 8 עד 10 דקות. רק לפני ההגשה, לטבול טעם; להוסיף מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.
מגישים פלחי תפוחי אדמה עם מטבל בצד.