תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים כתומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוז זיגוג בטטות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם בטטות, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חזיר מזוגג כתום עם בטטות, צ'ילה-בטטות מזוגגות עם קינמון ותפוז, ו חזה עוף צלוי עם זיגוג כתום עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץ'; לסדר שכבה אחת ב 2 משומן קל 13-x 9 אינץ ' מנות אפייה.
מערבבים יחד סוכר חום ו 5 מרכיבים הבאים; לשפוך על תפוחי אדמה. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד מזלג מכרז. לחשוף ולאפות 5 יותר דקות או עד זיגוג הופך syrupy.
הפוך קדימה: לכסות ולצנן תפוחי אדמה מבושלים עד 1 יום. כדי לחמם, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
אופים, מכוסה בנייר כסף, ב 350 במשך 20 דקות.
מובא לשולחן על ידי כותבי ספרי בישול מאט לי וטד לי (מותאם מתוך ספר הבישול הדרום טרי פשוט לי האחים לי).