קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה-עוגות בוטנים

תפוחי אדמה-עוגות בוטנים
עוגות תפוחי אדמה-בוטנים לוקחות מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מלח, ביצה, פלפל ובצל. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה אקוודור עם רוטב בוטנים, עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), ו בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז ומגניב. לגרוס תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים תירס, בצל, פלפל, ותימין קצוץ לטפטופים במחבת; מבשלים 4 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים תפוחי אדמה, בייקון, תערובת תירס, בצל ירוק, בוטנים, מלח וביצה; מערבבים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
מעיל מחבת nonstick או מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול. כפית על תערובת 1/3 כוס תפוחי אדמה על מחבת או מחבת חם; שטוח מעט עם מרית. מבשלים 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מקשטים עם קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך