קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

תפוחי אדמה עם זרעי דלעת Romesco

תפוחי אדמה עם זרעי דלעת Romesco
מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים עם ציור קיר, סלט כרוב מעסה עם תפוחי אדמה מתוקים ורוטב זרעי דלעת, ו תפוחי אדמה רומסקו.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה על חום גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים ולתת מגניב מעט, ואז חצי את תפוחי האדמה לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר גדול, לשלב את העגבניות, שום, שאלוט, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, pimentn ומים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 25 דקות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את זרעי הדלעת ו 1/4 כוס השמן פירה. מתבלים את הרומסקו במלח.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על הגריל. בקערה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1/4 הנותרים כוס שמן העונה עם מלח. כאשר המחבת חמה מאוד, מוסיפים חצי מתפוחי האדמה בשכבה אחת, חותכים את הצדדים. מבשלים אותם מעל חום גבוה עד השחמה, 10 דקות. הפעל את תפוחי האדמה ומבשלים עד העורות הם השחמה כתמים, 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
תעביר את תפוחי האדמה למגש. מבשלים את תפוחי האדמה הנותרים. לחלופין, מחממים את התנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
7
מסדרים את תפוחי האדמה לחתוך בצד למטה על 2 גיליונות אפייה. צלוי במשך כ -25 דקות, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע הדרך, עד תפוחי האדמה משחימים.
מרכיבים שתצטרך
8
לטפטף את תפוחי האדמה עם חלק מרוטב romesco לשרת, עובר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך