אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו-אובו למתכונים שלכם, תפוחי אדמה עם פפר ג'ק עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -10 גרם חלבון , 15 גרם שומן , וסך הכל 272 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים היטב כתוספת. לכו לחנות וקנו סלסה, מלח, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 39% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , טלפיה עם לימון, פלפל ושום ופפארדלה תרד שמנת , ופיצה אלואט® בייבי ברי® עם פלפלים מקורמלים ובצל .
הוראות
1
בקערה גדולה, שלבו את תפוחי האדמה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מערבבים את החמאה והתבלינים; מזלפים מעל את תערובת תפוחי האדמה; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(הוסר מהגבעול)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מניחים חצי בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
מפזרים חצי מכמות הגבינה; מעל מפזרים את תערובת תפוחי האדמה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מכסים ואפים ב-200 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מסירים את המכסה ופוזים את הגבינה הנותרת.