תפוחי אדמה פונדנט
תפוחי אדמה פונדנט דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap מגיש 8 . מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה חדשים בגודל שווה, חמאה, מלאי ירקות, ושמן זית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה פונדנט, תפוחי אדמה פונדנט סיידר, ו תפוחי אדמה של הרבי פונדנט.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
לקלף את תפוחי האדמה ולטפוח יבש עם נייר מטבח.
מחממים את השמן והחמאה בצלחת חסינת אש, מוסיפים את תפוחי האדמה וחומים בכל מקום. זה ייקח בערך 5 דקות.
מתבלים היטב, מוסיפים את ענפי הקורנית והמלאי, ומביאים לרתיחה.
להעביר את הצלחת לתנור, חשופה.
מבשלים 25-30 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.