קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה פונדנט

תפוחי אדמה פונדנט
תפוחי אדמה פונדנט דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap מגיש 8 . מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה חדשים בגודל שווה, חמאה, מלאי ירקות, ושמן זית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה פונדנט, תפוחי אדמה פונדנט סיידר, ו תפוחי אדמה של הרבי פונדנט.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף את תפוחי האדמה ולטפוח יבש עם נייר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מחממים את השמן והחמאה בצלחת חסינת אש, מוסיפים את תפוחי האדמה וחומים בכל מקום. זה ייקח בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
4
מתבלים היטב, מוסיפים את ענפי הקורנית והמלאי, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
להעביר את הצלחת לתנור, חשופה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מבשלים 25-30 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)