קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה פונטינה או גרטן

תפוחי אדמה פונטינה או גרטן
ניתן להכין את המתכון תפוחי אדמה פונטינה או גרטן בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 478 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, גבינת פרמזן, קמח וגבינת פונטינה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 77%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה או גרטן עם גבינת פונטינה, מתכון לגראטן כרישה ופונטינה, ו גראטין סלק עם פונטינה ואגוזי מלך.

הוראות

1
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בתבנית אפייה משומנת של 3 כוסות, שכבו מחצית מתפוחי האדמה, גבינת פונטינה, רוטב לבן ועירית. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, פונטינה, רוטב ועירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מכסים ואופים בחום של 400 אטומים למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון משחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.