תפוחי אדמה פונטינה או גרטן
ניתן להכין את המתכון תפוחי אדמה פונטינה או גרטן בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 478 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, גבינת פרמזן, קמח וגבינת פונטינה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 77%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה או גרטן עם גבינת פונטינה, מתכון לגראטן כרישה ופונטינה, ו גראטין סלק עם פונטינה ואגוזי מלך.
הוראות
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
בתבנית אפייה משומנת של 3 כוסות, שכבו מחצית מתפוחי האדמה, גבינת פונטינה, רוטב לבן ועירית. למעלה עם תפוחי אדמה שנותרו, פונטינה, רוטב ועירית.
מכסים ואופים בחום של 400 אטומים למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון משחים קלות.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.