קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

תפוחי אדמה צלויים עם מרווה וכתום

תפוחי אדמה צלויים עם מרווה וכתום
תפוחי אדמה צלויים עם מרווה וכתום עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 171 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, מרווה, תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו הודו צלוי עם מרווה ורוטב כתום, הודו צלוי עם מרווה ורוטב כתום, ו מתכון תפוחי אדמה צלויים (עם מרווה וכתום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. במחבת גדולה, משפשפים את תפוחי האדמה במים רותחים, מלוחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת, רועד אותו כדי chuff את הקצוות של תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מחממים מחבת צלייה גדולה על הכיריים על אש נמוכה. (ייתכן שיהיה עליך 2 מחבתות.)
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
3
מוסיפים את השומן אווז או שמן ואת השום, קליפת תפוז ומרווה, ואז מטגנים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שומן אווזשומן אווז
שוםשום
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
4
הוסף את תפוחי האדמה וזרוק אותם עד מצופה היטב.
5
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים 45 דקות או עד זהוב ופריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;