תפוחי אדמה קלויים מעורבים עם חמאת עשבים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה צלויים מעורבים עם חמאת עשבים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 388 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן קנולן, פלפל, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 77% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחי אדמה צלויים מעורבים עם חמאת עשבים , עשבים מעורבים באבא גנוש צלוי אש , וקונדה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב מנגו, ליים וג'ינג'ר ובטטות צלויות .
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 אינץ'.
מוסיפים אותם לסיר גדול, מכסים אותם במים ומוסיפים מלח לפי הטעם. מביאים אותם לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מסננים ומצננים. תפוחי האדמה יתבשלו רק חלקית וצריכים להיות יבשים לחלוטין לפני צלייתם.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F. זורקים את תפוחי האדמה עם שמן הקנולה ומורחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה. צולים עד פריך ומוכן, כ-45 דקות.
מערבבים את החמאה הרכה עם הפטרוזיליה, התימין והרוזמרין ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
כשתפוחי האדמה מוכנים, מכניסים אותם לקערה גדולה, מערבבים עם חמאת עשבים ומגישים מיד.