קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות6
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה קלויים עם ארוגולה-פיסטוק פסטו

תפוחי אדמה קלויים עם ארוגולה-פיסטוק פסטו
תפוחי אדמה קלויים עם פסטו ארוגולה-פיסטוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עלי ארוגולה, שמן זית, תפוחי אדמה אצבעוניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה קלויים עם פיסטוק פסטו ארוגולה, Arugula Pistachio Pesto, ו סלט פיג וארוגולה w / פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת ג ' לי-רול בתנור. מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים תפוחי אדמה ושמן 1 כף בקערה בינונית; לזרוק היטב. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מחבת שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים תפוחי אדמה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
אופים ב 400 במשך 20 דקות; לזרוק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים 25 דקות נוספות או עד למכרז, ערבוב כל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
שלב הנותרים 3 כפות שמן, הנותרים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, עלי ארוגולה, גבינת פרמזן, פיסטוקים, 2 כפיות מים, מיץ לימון ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
שלב תערובת ארוגולה ותפוחי אדמה חמים בקערה בינונית; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון