קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

תפוחי אדמה שום חריפים וקישואים

תפוחי אדמה שום חריפים וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה שום חריף קישואים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שום, מלח, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שתי גבינה שום קישואים פירה תפוחי אדמה, שרימפס חריף מחבת עם תפוחי אדמה שום, ו שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים.

הוראות

1
מכסים תפוחי אדמה במים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר 4 ליטר, ואז מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים במסננת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לקלף תפוחי אדמה וחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
לבשל שום בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השום הוא זהב חיוור, על 2 דקות. השלך שום, ולאחר מכן מערבבים תפוחי אדמה ופתיתי פלפל אדומים לתוך שמן ומטופח על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה מתחילים להפוך חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בעוד לטגן תפוחי אדמה, לבשל קישואים בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קישואיםקישואים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
5
להעביר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת לקערה, ולאחר מכן להוסיף קישואים לשמן במחבת ו לטחון על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חם, על 1 דקה. להחזיר תפוחי אדמה למחבת ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קישואיםקישואים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
קערהקערה
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;