תפוחים אפויים אוכמניות מבשלים לאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים אפויים אוכמניות לבישול איטי. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו לכם משקה אוכמניות ותפוחים, תפוחים לבישול, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מיץ חמוציות-אגוזים ממולאים תפוחים, בישול איטי תפוחים אפויים, ו בישול איטי פורח תפוחים אפויים.
הוראות
תפוחים ליבה. ממלאים מרכזי תפוחים עם סוכר חום ואוכמניות.
מניחים תפוחים ב 5-6 ליטר סיר איטי.
בקערה קטנה, לערבב חמוציות-תפוח משקה וחמאה; לשפוך על תפוחים.
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 עד 6 שעות.
כדי לשרת, כפית תפוחים לתוך מנות קינוח. רוטב כפית על תפוחים.