תפוחים אפויים ובייקון
תפוחים אפויים ובייקון דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם בייקון תפוחים, ארוגולה לתינוק, תפוחים טעימים זהובים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מולים, בייקון ותפוחים אפויים בקלף, עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בייקון, ו מתאבן גבינת ברי אפוי עם תפוחים ובייקון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מסדרים את הבייקון על מגש גיליון, מפזרים מעט מהטימין ואופים עד שהוא פריך, בערך 12 עד 15 דקות.
פורסים את התפוחים בצורה אופקית ליצירת 5 עד 6 חתכים של התפוח. על מגש גיליון נפרד מרופד בנייר סילפט או קלף מניחים את התפוחים בשכבה אחת ומזלפים מעט שמן זית.
מפזרים מעט סוכר וטימין על כל פרוסה ואז אופים בתנור עד שהתפוחים מתחילים להתייבש והסוכר נמס וקרמל, בערך 8 עד 10 דקות
להגשה, הניחו את פרוסות התפוח והבייקון, לסירוגין, בקו חופף ארוך על מגש הגשה. לחלופין, שברו את נתחי הבייקון לשניים והרכיבו מחדש את פרוסות התפוח, והניחו חתיכות בייקון פריכות בין כל פרוסה.