תפוחים אפויים על הגריל
צריכים קינוח ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני או טבעוני (לקטו אובו) ? תפוחים אפויים על הגריל יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 329 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 592 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש צימוקים, תפוחים חמצמצים, קינמון טחון וקוקוס. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 43% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו איך לבשל בטטות על הגריל , תפוחים אפויים טבעוניים עם פירורי שיבולת שועל , ועוף אפוי עם תפוחי קינמון .
הוראות
מניחים כל תפוח על פיסת נייר כסף עבה (בערך 30 ס"מ מרובע).
ערבבו את שאר החומרים; הניחו עם כף במרכז התפוחים. קפלו את נייר האלומיניום מעל התפוחים וסגרו היטב.
צולים על אש בינונית, מכוסה, במשך 20-25 דקות או עד שהתפוחים רכים. פותחים בזהירות את נייר הכסף כדי לאפשר לאדים לצאת.