תפוחים-טופי שוקולד
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, שוקולד טופי תפוחים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. זה מנות ראשונות יש 232 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוחי טופי, תפוח מסוכר טופי, ו תפוחים טופי רעל עבור ליל כל הקדושים.
הוראות
לשטוף תפוחים; יבש היטב כדי להסיר שאריות שעווה. הכנס מקל מלאכה לתוך קצה גזע של כל תפוח.
מערבבים סוכרים ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך חמאה) בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס, ולהביא לרתיחה. מבשלים, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים מגיע 325 או עד סירופ מתחיל caramelize.
הסר מהחום; מערבבים וניל ומלח.
עובד במהירות עם תפוח 1 בכל פעם ומחזיק תפוח על ידי המקל שלה, לטבול בתערובת קרמל, הטיית מחבת והפיכת תפוח בעיקר מעיל תפוח; לאפשר עודף לטפטף. לטבול במהירות תפוח בפקאנים.
מניחים תפוח, מקל בצד למעלה, על מדף קירור; לתת לעמוד עד סט.
מניחים שוקולד במנת מיקרוגל בטוחה; מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד נמס, ערבוב כל 20 שניות עד חלקה.