תפוחים ממולאים בבישול איטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחים ממולאים בבישול איטי. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 333 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שהוא הגיע למקום. צאו לחנות והרימו אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, תפוחי טארט ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. נסו איטי מבושל תפוחים ממולאים, תפוחי סוכר חום מבושלים לאט, ו איטי מבושל צלעות קצרות עם גזר ותפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
תפוחי ליבה וקליפות שליש עליון מכל אחד; מברישים מנות קלופות במיץ לימון.
מניחים ב-6 קראט. סיר איטי.
שלב את הפקאנים, המשמשים, הסוכר החום, החמאה, הקינמון ואגוז המוסקט.
מניחים כף גדושה של תערובת בכל תפוח.
יוצקים 2 כוסות מים סביב תפוחים.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שהתפוחים רכים.
מגישים עם גרנולה ותוספת קרמל אם רוצים.