חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מלח, מקלות סוכריה חסון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל.
הוראות
1
מערבבים סוכר, חמאה, חלב מרוכז, סירופ תירס, סירופ מייפל, וניל, מולסה ומלח בסיר עבה 2 1/2 או 3 ליטר. מערבבים עם כף עץ על חום בינוני-נמוך עד שכל הסוכר מתמוסס. לא צריך להיות ממורמר (גבישי סוכר) כאשר אתה בודק על ידי שפשוף קצת קרמל בין האצבעות.
מברשת את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטובה כדי להמיס כל גבישי סוכר שעשויים להיווצר על הצדדים פאן. 2 לצרף מדחום קליפ על ממתקים למחבת ומבשלים קרמל ברתיחה מתגלגלת עד המדחום מגיע 113°, תוך ערבוב כל הזמן ולאט עם מרית עץ. המשך מדי פעם לצחצח את הצדדים עם מברשת מאפה. בזהירות לשפוך קרמל לתוך קערת מתכת. מגניב עד שהטמפרטורה יורדת ל200, ובנקודה אתה מוכן לטבול את התפוחים. 3 בעוד הקרמל הוא בישול / קירור, להכין תבנית אפייה גדולה, מכסה אותו או עם רדיד אלומיניום חמאה או סילפט. הכנס מקל צ 'ופסטיק או מקל סוכריה על מקל חסון לתוך כל תפוח, על 2 אינץ', למעלה למטה, לתוך ליבת התפוח. 4 כאשר הקרמל התקרר מספיק לטבילה, לטבול את התפוחים, אחד אחד, על ידי החזקת על המקל, ואנכית הורדת התפוח לתוך הקרמל, טבילה כל אבל החלק העליון של התפוח. משוך את התפוח מהקרמל ותן לקרמל העודף לטפטף מלמטה בחזרה למחבת. ואז מניחים על silpat או רדיד מוכן. הקרמל יהיה בריכה קצת בתחתית כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מקלות סוכריה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשום
מקלות אכילה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים לתוך המקרר כדי להירגע לפחות 15 דקות. 5 פעם הקרמל יש קר קצת, להסיר מהמקרר ולהשתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הקרמל כי יש טפטף לתחתית התפוחים, בחזרה על התפוחים. ואז לקחת כל ציפויים שאתה רוצה ולחץ אותם לתוך התפוחים לקישוט. חזור למקרר כדי להירגע לפחות שעה אחת.