קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים קרמל

תפוחים קרמל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מלח, מקלות סוכריה חסון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל.

הוראות

1
מערבבים סוכר, חמאה, חלב מרוכז, סירופ תירס, סירופ מייפל, וניל, מולסה ומלח בסיר עבה 2 1/2 או 3 ליטר. מערבבים עם כף עץ על חום בינוני-נמוך עד שכל הסוכר מתמוסס. לא צריך להיות ממורמר (גבישי סוכר) כאשר אתה בודק על ידי שפשוף קצת קרמל בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מברשת את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטובה כדי להמיס כל גבישי סוכר שעשויים להיווצר על הצדדים פאן. 2 לצרף מדחום קליפ על ממתקים למחבת ומבשלים קרמל ברתיחה מתגלגלת עד המדחום מגיע 113°, תוך ערבוב כל הזמן ולאט עם מרית עץ. המשך מדי פעם לצחצח את הצדדים עם מברשת מאפה. בזהירות לשפוך קרמל לתוך קערת מתכת. מגניב עד שהטמפרטורה יורדת ל200, ובנקודה אתה מוכן לטבול את התפוחים. 3 בעוד הקרמל הוא בישול / קירור, להכין תבנית אפייה גדולה, מכסה אותו או עם רדיד אלומיניום חמאה או סילפט. הכנס מקל צ 'ופסטיק או מקל סוכריה על מקל חסון לתוך כל תפוח, על 2 אינץ', למעלה למטה, לתוך ליבת התפוח. 4 כאשר הקרמל התקרר מספיק לטבילה, לטבול את התפוחים, אחד אחד, על ידי החזקת על המקל, ואנכית הורדת התפוח לתוך הקרמל, טבילה כל אבל החלק העליון של התפוח. משוך את התפוח מהקרמל ותן לקרמל העודף לטפטף מלמטה בחזרה למחבת. ואז מניחים על silpat או רדיד מוכן. הקרמל יהיה בריכה קצת בתחתית כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מקלות אכילהמקלות אכילה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים לתוך המקרר כדי להירגע לפחות 15 דקות. 5 פעם הקרמל יש קר קצת, להסיר מהמקרר ולהשתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הקרמל כי יש טפטף לתחתית התפוחים, בחזרה על התפוחים. ואז לקחת כל ציפויים שאתה רוצה ולחץ אותם לתוך התפוחים לקישוט. חזור למקרר כדי להירגע לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,