קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוצ'יפס בטעם מילוי

תפוצ'יפס בטעם מילוי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? צ'יפס בטעם מילוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 119 גרם של שומן, וסך הכל 1149 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרג'ורם טחון, שמן בוטנים, מרווה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מלית מלחמתי בטעם פטריות, מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב), ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים תפוחי אדמה לתוך 1/16th - כדי 1 / 8th-פרוסות אינץ על מבצעה מנדולינה לתוך קערה גדולה. מכסים במים קרים, מנקזים וחוזרים עד שהמים נקיים (כ-4 שינויים). לשמור על תפוחי אדמה שקועים במים קרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
דק לטחון עלי סלרי, עלי מרווה, עלי רוזמרין ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים מרק עוף, זרעי סלרי, פלפל שחור, מיורן ואבקת בצל וקצף לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
זרעי סלריזרעי סלרי
מרז ' ורםמרז ' ורם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מחממים שמן בוטנים בווק גדול, טיגון עמוק, או תנור הולנדי ל 177°. קו קערה גדולה עם מגבות נייר והיו מוכנים. עבודה בארבע קבוצות, להסיר צ ' יפס מהמים ספין יבש טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
הוסף לשמן שבב אחד בכל פעם, עובד במהירות, עד שכל השבבים נמצאים בשמן. הטמפרטורה תרד. התאם חום כדי לשמור על טמפרטורה בין 275 ו 149° (שבבים צריכים בועה במרץ). מבשלים, מסכסכים ומהפכים שבבי מדי פעם עם עכביש מתכת גדול עד בועות להפחית טפטוף קלוש, הסרת שבבים כפי שהם מסיימים בישול והעברה לקערה מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים כל אצווה עם 1/4 של תערובת תיבול בעוד עדיין חם, משליך למעיל, ולהעביר לקערה גדולה להתקרר. חזור עד שכל השבבים מבושלים ומצופים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
צ ' יפס יכול להיות מוגש מיד או מותר לקרר ומאוחסן בשקיות מנעול רוכסן אטומות או מכולות בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך