תרד ארטישוק חיטה מלאה פנה
פנה מחיטה מלאה ארטישוק תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. המתכון הזה מ מזוןרשת דורשת לבבות ארטישוק קופסאות, שום, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 31%. מתכונים דומים: פנה מחיטה מלאה עם נקניקיות, מנגולד ולבבות ארטישוק, פנה מחיטה מלאה עם פסטו ותרד, ו פסטה פנה תרד וארטישוק שמנת.
הוראות
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים אותו לרתיחה לבישול הפסטה, מתבלים במעט מלח ומבשלים לאל דנטה, לפי הוראות החבילה.
מסננים ושומרים כ -1 כוס ממי הבישול.
מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה במחבת טפלון בינונית.
מוסיפים ארטישוקים לחימום ומשחימים קלות בקצוות.
כדי לנקות תרד, למלא כיור עם מים, סוויש תרד סביב ולתת חצץ ליפול לתחתית הכיור. עלים יבשים לפני השימוש.
בקערה של מעבד מזון מוסיפים את השאלוט, 1/2 כוס ציר עוף, עלי תרד, נענע, שקדים ומלח ופלפל, לפי הטעם. אם יש לכם פומפיה קטנה או זסטר ביד, גרדו שום במעבד המזון.
הוספת שן שלמה עלולה לגרום לחתיכות גדולות תועות של שום גולמי, מרירות מכדי לנגוס בהן. אם אין לכם פומפיה ידנית, טחון שום ומועך לעיסה עם מעט מלח. הפעל את המעבד והוסף כ -2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מגרדים את פסטו התרד לתבנית הארטישוק ומכסים באופן רופף בנייר כסף. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה ומבשלים כ -2 דקות.
מוסיפים את מי הבישול של הפסטה השמורה, הפסטה והגבינה. לזרוק את המעיל פסטה עם רוטב חום במשך 1 דקה.
מעבירים לקערת הגשה או מגש, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים.