תרד בגריל ופטריות ממולאים בטנדרלוין בקר
תרד בגריל ופטריות ממולאות בשר טנדרלוין יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לך בשר טנדרלוין, שאלוט, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו בשר ממולא פטריות, טנדרלוין בשר ממולא תרד, ו סרטנים, בייקון ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד תת-קבוצות הקצפה.
מוסיפים בצלצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, כ 7 דקות. מערבבים שום ופלפל אדום מרוסק ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים תרד ומבשלים עד התחמם, על 2 דקות.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
להניח tenderloin butterflied נפתח שטוח. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים מילוי מעל tenderloin, משאיר על 1/2 קצה אינץ ' ללא מלית.
רול בחוזקה לתוך גליל ועניבה סגורה עם חוט הקצב במרווחים 1 אינץ'. העונה מחוץ בשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
תן מנוחה במשך 45 דקות בעת הכנת גריל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים tenderloin בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית קורא 120°f מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר.
להעביר בשר בקר לצד חם של גריל ומבשלים עד השחמה היטב, 2-3 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
הסר חוט לחתוך לפרוסות 1 אינץ ' לשרת.