קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

תרד, בצל ופריטטה שוויצרית

תרד, בצל ופריטטה שוויצרית
תרד, בצל, ופריטטה שוויצרית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עלי תרד תינוק, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות בקרמל אפויות, בצל, תרד, ופריטטה גבינה שוויצרית, Chard שוויצרי ופריטטה בצל, ו פריטטה תרד עם בייקון קנדי וגבינה שוויצרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחמם מחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
להוסיף תרד; לבשל 2 דקות, ערבוב רק עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
מערבבים ביצים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
יוצקים תערובת ביצה על ירקות במחבת; לבשל עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 2 דקות. בעדינות להרים קצה תערובת ביצה, הטיית מחבת כדי לאפשר תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. מבשלים 2 דקות או עד תערובת ביצה כמעט מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להעביר את פריטטה לצלחת הגשה מיד; לחתוך 6 פלחי.