תרד, בצל ופריטטה שוויצרית
תרד, בצל, ופריטטה שוויצרית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עלי תרד תינוק, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות בקרמל אפויות, בצל, תרד, ופריטטה גבינה שוויצרית, Chard שוויצרי ופריטטה בצל, ו פריטטה תרד עם בייקון קנדי וגבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם מחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד מכרז.
להוסיף תרד; לבשל 2 דקות, ערבוב רק עד wilts תרד.
מערבבים ביצים, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת ביצה על ירקות במחבת; לבשל עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 2 דקות. בעדינות להרים קצה תערובת ביצה, הטיית מחבת כדי לאפשר תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. מבשלים 2 דקות או עד תערובת ביצה כמעט מוגדר.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
להעביר את פריטטה לצלחת הגשה מיד; לחתוך 6 פלחי.