תרד ופטה מיני קלצונים של קמפבל
התרד והפטה של קמפבל מיני קלצונים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 197 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 16 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, תרד, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו מיני קישי תרד ופטה, מיני פריטטה אפויה עם פטה, תרד, פלפל אדום קלוי ושמיר, ו מיני פריטטה אפויה עם עגבניות מוקפצות שום ותרד, בזיליקום טרי ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את התרד ומבשלים 3 דקות.
מסירים את המחבת מהאש. מערבבים פנימה את הגבינה והפלפל השחור.
תנו לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
קפלו את דף המאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את דף המאפה לריבוע בגודל 12 אינץ'.
חותכים לריבועים 16 (3 אינץ').
מברישים את קצוות הריבועים במים.
מניחים בערך 1 כף תערובת תרד במרכז כל ריבוע. מקפלים את המאפה מעל המילוי ליצירת משולשים. לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מניחים את המאפים הממולאים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 15 דקות או עד שהמאפים מזהיבים.
מוציאים את המאפים מתבנית האפייה ומניחים להתקרר על מדפי תיל למשך 10 דקות.