תרד ופרמזן נפל סופל?
תרד ופרמזן נפל סופל. יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 97 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם פלפל, אגוז מוסקט, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. מתכונים דומים: עוגת סופלה שוקולד, עוגת סופלה שוקולד נופלת, ו סופלה גבינת פרמזן.
הוראות
מצפים קלות תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' בתרסיס בישול, ואבק בפירורי לחם. הניחו בצד.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים שום; מבשלים 20 שניות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים תרד; מבשלים 3 דקות או עד שהתרד נבול, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים תערובת תרד על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות, וסוחטים עד שהם לחים בקושי.
מניחים תערובת תרד בבלנדר.
מוסיפים חלב ועמילן תירס; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט; דופק עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים חלבונים וביצה בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה 5 דקות או עד לשלש את נפחו. מקפלים בעדינות רבע מתערובת הביצים לתערובת תרד; מקפלים בעדינות את תערובת הביצים שנותרה (התערובת תיראה מעט דקה). כף תערובת תרד-ביצה לתבנית אפייה מוכנה; חלק עליון עם מרית.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד להגדיר במרכז. מצננים 5 דקות על רשת לפני ההגשה.