קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תרד טבעוני ואנצ'ילדות הומיני עם קרם קשיו חריף

תרד טבעוני ואנצ'ילדות הומיני עם קרם קשיו חריף
מתכונים דומים: Hominy ותרד במרק עגבניות שום מ ' אפרו-טבעוני, שעועית שחורה אנצ'ילדות עם פלפל אדום קלוי קשיו שמנת, ו קצפת קשיו (קצפת טבעונית ללא סויה).

הוראות

1
שלב tomatillos, serranos, ו 1 בצל (מקולף וקצוץ גס) בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד ירקות מתרככים לחלוטין, כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לוודא שכל הצדדים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
ירקות מסננים ואז להעביר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 3/4 כוסברה, קמצוץ גדול של מלח, ו 1 כף מיץ לימון. תערובת על מהירות בינונית עד purée עבה נוצר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
העברה לקערה, עונה לטעום עם יותר מלח או מיץ ליים במידת הצורך, ושמורה. סלסה מקורר ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
למילוי: דק לטחון מחצית הבצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
6
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
7
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וזהוב בהיר חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
8
מוסיפים כמון ואבקת צ ' ילי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
9
הוסף תרד בקבוצות, ערבוב ומאפשר כל אצווה לנבול לפני הוספת הבא. לבשל, ערבוב, עד לחות עודפת התאדה, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
העברת תרד למסננת לנקז, לחיצה על לחות עודפת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
העברה לקערה גדולה לקפל ב hominy. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
HominyHominy
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שלב קשיו, שאריות שום, צ ' יפוטלה, מלאי, וחומץ בצנצנת של בלנדר. להתמזג במהירות גבוהה, הוספת מים או מלאי לפי הצורך כדי להגיע עקביות עבה, פנקייק דמוי. המשך מיזוג עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קשיוקשיו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להרכיב: הגדר מתלה ל 12 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ולהגדיר broiler גבוה (לחלופין, להגדיר תנור ל 246°).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים 1 1/2 כוסות של סלסה ורדה על פני תחתית של צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' ולהעביר את השאר לקערה רדודה. עובד טורטייה אחת בכל פעם, לטבול טורטיות לתוך קערה של סלסה ורדה, ציפוי שני הצדדים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על קרש חיתוך העליון עם 2 עד 3 כפות של מילוי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מגלגלים את הטורטייה ומניחים את הקצה בתבנית אפייה. חזור עד שכל הטורטיות יתמלאו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים הנותרים סלסה ורדה מעל טורטיות. כף קשיו קרם על צלחת אפייה בשורה אחת במורד מרכז כל שורה של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קשיוקשיו
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מעבירים לתנור ואופים עד קרם קשיו הוא השחמה קלות וקצוות של טורטיות מתחילים פריך, על 15 דקות. פרוסה דקה נותרת חצי בצל וקוצצים בערך את שאר הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קשיוקשיו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים על גבי אנצ ' ילדות ומגישים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.