קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תרד טבעוני ואנצ'ילדות הומיני עם קרם קשיו חריף

תרד טבעוני ואנצ'ילדות הומיני עם קרם קשיו חריף
מתכונים דומים: Hominy ותרד במרק עגבניות שום מ ' אפרו-טבעוני, שעועית שחורה אנצ'ילדות עם פלפל אדום קלוי קשיו שמנת, ו קצפת קשיו (קצפת טבעונית ללא סויה).

הוראות

1
שלב tomatillos, serranos, ו 1 בצל (מקולף וקצוץ גס) בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד ירקות מתרככים לחלוטין, כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לוודא שכל הצדדים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ירקות מסננים ואז להעביר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 3/4 כוסברה, קמצוץ גדול של מלח, ו 1 כף מיץ לימון. תערובת על מהירות בינונית עד purée עבה נוצר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
העברה לקערה, עונה לטעום עם יותר מלח או מיץ ליים במידת הצורך, ושמורה. סלסה מקורר ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
Dientes De AjoDientes De Ajo
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
למילוי: דק לטחון מחצית הבצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וזהוב בהיר חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים כמון ואבקת צ ' ילי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
9
הוסף תרד בקבוצות, ערבוב ומאפשר כל אצווה לנבול לפני הוספת הבא. לבשל, ערבוב, עד לחות עודפת התאדה, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
העברת תרד למסננת לנקז, לחיצה על לחות עודפת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
העברה לקערה גדולה לקפל ב hominy. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
HominyHominy
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שלב קשיו, שאריות שום, צ ' יפוטלה, מלאי, וחומץ בצנצנת של בלנדר. להתמזג במהירות גבוהה, הוספת מים או מלאי לפי הצורך כדי להגיע עקביות עבה, פנקייק דמוי. המשך מיזוג עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קשיוקשיו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להרכיב: הגדר מתלה ל 12 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ולהגדיר broiler גבוה (לחלופין, להגדיר תנור ל 246°).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים 1 1/2 כוסות של סלסה ורדה על פני תחתית של צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' ולהעביר את השאר לקערה רדודה. עובד טורטייה אחת בכל פעם, לטבול טורטיות לתוך קערה של סלסה ורדה, ציפוי שני הצדדים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים על קרש חיתוך העליון עם 2 עד 3 כפות של מילוי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מגלגלים את הטורטייה ומניחים את הקצה בתבנית אפייה. חזור עד שכל הטורטיות יתמלאו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים הנותרים סלסה ורדה מעל טורטיות. כף קשיו קרם על צלחת אפייה בשורה אחת במורד מרכז כל שורה של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קשיוקשיו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מעבירים לתנור ואופים עד קרם קשיו הוא השחמה קלות וקצוות של טורטיות מתחילים פריך, על 15 דקות. פרוסה דקה נותרת חצי בצל וקוצצים בערך את שאר הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קשיוקשיו
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מפזרים על גבי אנצ ' ילדות ומגישים.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםקרקע אנצ'ו אבקת צ' יליקרקע אנצ'ו אבקת צ' ילי4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקשיו ורודיםקשיו ורודים2פלפל חריף ארוז ברוטב אדובופלפל חריף ארוז ברוטב אדובו1חבורהעלי כוסברה טריים וגבעולים רכים, מחולקיםעלי כוסברה טריים וגבעולים רכים, מחולקים18טורטיות תירס רכות, מחוממות ועטופות בנייר כסף או מאוחסנות מתחת למגבת צלחת לחהטורטיות תירס רכות, מחוממות ועטופות בנייר כסף או מאוחסנות מתחת למגבת צלחת לחה2קבוצותתרד עלה שטוח, שטף וקצוץ גסתרד עלה שטוח, שטף וקצוץ גס1ציפורן בינוניתכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון טחוניםזרעי כמון טחונים794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.hominy, סחוטhominy, סחוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ טרי מבערך 2 לימונים, בתוספת 1 סיד לחתוך לתוך פלחי להגשהמיץ טרי מבערך 2 לימונים, בתוספת 1 סיד לחתוך לתוך פלחי להגשה4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1אוראו ממולאים כפולים1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1כדי 2 jalapeño או פלפלים סראנו, גזע וזרעים הוסרוכדי 2 jalapeño או פלפלים סראנו, גזע וזרעים הוסרו680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.tomatillos, קליפות וגבעולים הוסרוtomatillos, קליפות וגבעולים הוסרו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי מים או ירקותמלאי מים או ירקות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל לבן, מחולקבצל לבן, מחולק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.