תרד לטגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד לטגן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 99 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם תרד תינוק שטוף מראש, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. נסו תרד & פטה לטגן, מוקפץ תרד קטלאני, ו צ'וריסו, תרד חומוס לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים שום ובצל וקמח במשך 2 דקות. להפוך את החום עד בינוני גבוה ולהוסיף תרד חופנים, כל הזמן לזרוק ונע עם מלקחיים כפי שהוא wilts למטה. ברגע תרד יש להסיר לחלוטין נבול מן החום, העונה עם מלח ופלפל, ומגישים.