תרד מוקפץ עם שאלוט פריכים
תרד מוקפץ עם שאלוט פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך עלי תרד תינוק, שאלוט לטבעות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תרד מוקפץ עם שאלוט, תרד מוקרם עם שאלוט פריך, ו סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
וילט 1 lb. תרד בכל פעם בסיר גדול של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה.
מעבירים למי קרח, ואז למסננת.
חום 2 בפנים. שמן צמחי בסיר בינוני על חום בינוני. בקערה, לזרוק שאלוט עם קמח עד מצופה קלות. כדי לבדוק שמן, לזרוק 1 פרוסת שאלוט במחבת; זה צריך לרחוש בועה לחלק העליון אבל לא להפוך את הזהב מיד. מטגנים קבוצות קטנות של שאלוט, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
טפיחה לחות עודפת מתרד. במחבת גדולה, תרד מוקפץ, מלח ופלפל ב 1 כף. שמן זית על חום גבוה, משליך עם מלקחיים, עד תרד חם וכמה מתאדה נוזל, 7 דקות.
הסר תרד מחום, לנקז את הנוזל, ומערבבים הנותרים 2 כפות. שמן זית.
העברה לצלחת. למעלה עם שאלוט.
הפוך קדימה: עד 1 יום קדימה, להכין תרד דרך שלב 1; מכסה מסננת, להגדיר בקערה, וצינה. ניתן לטגן בצלצלי שאלוט 6 שעות קדימה ולאחסן בין מגבות נייר.