תרד פסטו מניקוטי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם ביצה, מניקוטי, רוטב פסטה עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו תרד פסטו מניקוטי, פסטו-עוף מניקוטי, ו קורא: מניקוטי עם פסטו Cheeeeze קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק מניקוטי כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
מסננים; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, תרד, גבינה, פסטו וביצה. אם תרצה, להוסיף מלח ופלפל; לערבב היטב. למילוי קל יותר, מניחים תערובת בשר בשקית פלסטיק להקפאה חוזרת; שקית חותם.
חותכים על חור 1 אינץ בפינה התחתונה של התיק.
ממלאים כל מניקוטי על ידי סחיטה תערובת בשר לתוך מניקוטי; מניחים בתבנית אפייה מרוססת.
יוצקים רוטב פסטה מעל מניקוטי. מכסים בנייר כסף.
אופים 30 עד 40 דקות או עד מילוי כבר לא ורוד במרכז.