קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

תרנגול ההודו של טום קוליקיו עם חמאת העשב.

תרנגול ההודו של טום קוליקיו עם חמאת העשב.
תרנגול ההודו של טום קוליקיו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1208 קלוריות, 141 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרווה בתוספת 5 גבעולים מרווה, מרק עוף במלח נמוך, צוואר טורקיה ו / או כנפיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tom Colicchio 's Herb-Butter Turkey from' The Epicurious Cookbook, הרב חמאה טורקיה, ו טורקיה חמאה ועשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת עמוקה גדולה וכבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים צוואר תרנגול הודו ו / או כנפיים וsauté עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מוסיפים בצל, גזר, סלרי וסאטה עד שהירקות חומים עמוק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים 6 כוסות מרק עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשף 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
5
יוצקים בסיס רוטב דרך מסננת להגדיר מעל כוס מדידה 4 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל. במידת הצורך, מוסיפים מספיק מרק עוף לבסיס רוטב כדי למדוד 4 כוסות. (בסיס רוטב יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מערבבים 1/2 כוס חמאה וכל עשבי תיבול טחון בקערה קטנה; חמאת עשב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים 2 כפות נדיבות לקערה קטנה אחרת ושמורה לרוטב; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 218°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. החל מסוף הצוואר, להחליק יד בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. לשפשף 4 כפות חמאה עשב על בשר השד מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים חלל ראשי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6
מניחים 4 כפות חמאה פשוטה וכל ענפי עשב טריים בחלל הראשי. תכניס את הכנפיים למטה. לקשור רגליים יחד באופן רופף. שפשף את שאריות חמאת העשב מחוץ לטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מפזרים טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מניחים תרנגול הודו בתנור וצולים 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. טורקיה צלוי 30 דקות; לשפוך 1 מרק כוס מעל ולהוסיף 1 כף חמאה רגילה למחבת צלייה. הודו צלוי 30 דקות; למרוח עם מיצי פאן, ואז לשפוך 1 מרק כוס מעל ולהוסיף 1 כף חמאה למחבת. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף. רוסט טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 175 ° F, צלי עם מיצי פאן והוספת 1 מרק כוס ו 1 חמאה כף למחבת כל 45 דקות, על 1 שעה 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להעביר טורקיה מגש; לתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מסננים מיצי פאן לתוך קערה; לטאטא בסיס רוטב. להמיס שמורות 2 כפות חמאה עשב בסיר גדול כבד על אש בינונית; להוסיף קמח להקציף כל הזמן עד roux הוא חום זהוב, על 6 דקות. בהדרגה להוסיף מיץ מחבת-תערובת בסיס רוטב; להגביר את החום להקציף כל הזמן עד רוטב מתעבה, שחין, והוא חלק. להפחית את החום בינוני; להרתיח בעדינות עד רוטב מצטמצם 4 1/2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, כ 10 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף