גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה, ו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה).
הוראות
1
כשבוע לפני שתתחיל להכין את ההודו, שים אותו במקרר להפשיר.יום לפני שאתה צולה את ההודו שלך, לשלב את מרק העוף ואת שאר החומרים מלח (דרך הפטרוזיליה) בתוך סיר גדול מאוד. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את האריזה מהתורכיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר את הצוואר ואת הקרביים(הקפד לבדוק הן את הגוף ואת הצוואר חללים) ושמור לשימוש מאוחר יותר אם תרצה. יש לשטוף את ההודו במים קרים ולאחר מכן למקם אותו בדלי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את המים הקרים וקוביות הקרח, ואז מוסיפים את תערובת המלח. מערבבים לשלב. מכסים את המכסה ואז מניחים במקום קר עד 24 שעות.כאשר אתה מוכן לצלות את ההודו שלך, מחממים מראש את התנור על פי ההוראות על האריזה שקית קלייה. לרכך 1/2 כוס חמאה ומערבבים אותו עם 1 כף מרווה טרי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייה
גומי מציל חיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את ההודו מן המלח, לשטוף אותו במים קרים, ומניח במחבת הצלייה. השתמש בידיים שלך כדי לשחרר את העור בין מעל השד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
מורחים חופנים של חמאת המרווה בין השד והעור, משפשפים כל עודף על החלק החיצוני של skin.In בלנדר, לשלב 1/2 c. מרק עוף, 2-3 שיני שום, ו 1/4 c. חמאה מומסת עד חלקה לחלוטין. השתמש מזרק טעם להזריק את התערובת בכל רחבי טורקיה.להחליק כל רוזמרין הנותרים ורסיסי טימין מתחת לעור.דחוף את התפוח, הבצל והסלרי לתוך חלל תרנגול ההודו. הכנס את מדחום הבשר לתוך החלק העבה ביותר של שד טורקיה ולאחר מכן למקם את טורקיה לתוך שקית הצלייה לצלות עד המדחום רושם 165 על פי כיווני שקית הצלייה. כשתגיעו ל-165, הסירו את תרנגול ההודו מהתנור וחתכו את השקית מתרנגול ההודו. אפשר לו לעמוד במשך 15-20 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את המיצים כדי להפיץ מחדש ולשמור על מיץ טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
חצי חזה הודו בעור
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות