תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק של נילי
תרנגול הודו מטוגן עמוק של נילי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1302 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1662 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 95%. נסו ההודו המטוגן העמוק האהוב עלי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לאחר מדידת כמות השמן הדרושה לטיגון העמוק, יש לייבש את ההודו היטב, מבפנים ומבחוץ, לפני שתמשיך.
מערבבים בקערה את הפפריקה המעושנת, המלח, אבקת השום, הפלפל השחור, אבקת הבצל, פלפל הקאיין והטימין.
מפזרים את התבלינים לשפשף בתוך חלל של תרנגול הודו על העור. הפרד את העור מבשר השד ועסה את השפשוף על הבשר בידיים.
שים את תרנגול הודו על מגש גיליון גדול לכסות בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך הלילה או עד 24 שעות.
ממלאים את הטיגון העמוק החשמלי בשמן בוטנים ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס, (ייקח בערך 1 שעה עד שהשמן יגיע לטמפרטורה).
מוציאים את ההודו מהמקרר ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
ברגע שהשמן חם וההודו בטמפרטורת החדר, הורידו בזהירות רבה את ההודו לשמן החם. וודאו שהשמן שומר על הטמפרטורה שלו בזמן הטיגון. מטגנים את ההודו עד שהעור חום זהוב כהה ופריך, או עד שהטמפרטורה הפנימית של השד מגיעה ל 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 45 דקות. מוציאים בזהירות את ההודו מהשמן ונותנים לו לנוח ולנקז על רשת, כ-30 דקות. הטמפרטורה הפנימית תעלה ל 165 מעלות פרנהייט בזמן מנוחה.
מעבירים את ההודו לפלטת הגשה ומגישים.